Tutkittu juttu: Johdatus tutkivaan journalismiin Heikki Kuutti

ISBN:

Published: January 2002

Paperback

228 pages


Description

Tutkittu juttu: Johdatus tutkivaan journalismiin  by  Heikki Kuutti

Tutkittu juttu: Johdatus tutkivaan journalismiin by Heikki Kuutti
January 2002 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 228 pages | ISBN: | 7.19 Mb

Jokainen journalisti voi olla tutkiva journalisti. Tutkittu juttu antaa välineitä tämän syvällisimmän ja vaikeimman journalismin lajin hallitsemiseksi.Kirjassa käydään läpi toimituksellinen työprosessi aiheen valinnasta jutun julkaisemiseen.MoreJokainen journalisti voi olla tutkiva journalisti. Tutkittu juttu antaa välineitä tämän syvällisimmän ja vaikeimman journalismin lajin hallitsemiseksi.Kirjassa käydään läpi toimituksellinen työprosessi aiheen valinnasta jutun julkaisemiseen.

Aineiston hankinta- ja analyysimenetelmien ja lähdekritiikin ohella kirjassa pohditaan tutkivan journalismin eettisiä ja juridisia kysymyksiä sekä toimintamahdollisuuksia Suomessa. Monipuoliset tapausesimerkit ja eturivin tutkivien toimittajien kokemukset omasta työstään valottavat journalistista toimintaa käytännön näkökulmasta.Tutkittu juttu on suunnattu median ammattilaisille, alan opiskelijoille ja kaikille kriittisestä mediasta kiinnostuneille. Kirja on aihepiirinsä ensimmäinen suomenkielinen kokonaisesitys.Heikki Kuutti on selvittänyt Suomen Akatemian projektissa tutkivan journalismin lisäämismahdollisuuksia Suomessa.

Hänen väitöskirjansa Tutkiva journalismi - journalistinen suuntaus ja suomalaisen journalismin tutkivuus sai valtion tiedonjulkistamispalkinnon 1996. Häneltä on aiemmin ilmestynyt myös teos Kymmenen erää tutkivasta journalismista yhdessä toimittaja Heikki Hiilamon kanssa.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Tutkittu juttu: Johdatus tutkivaan journalismiin":


nolaster.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us