Mias hemmelighed Maria Eriksson

ISBN:

Published:

330 pages


Description

Mias hemmelighed  by  Maria Eriksson

Mias hemmelighed by Maria Eriksson
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 330 pages | ISBN: | 3.42 Mb

Da Mia og hendes familie får asyl i USA i 2003, er de alle mærket af tretten år på flugt og et liv i hemmelighed, og det der skulle være en lykkelig tid for familien, bliver præget af nye opbrud. Under et skilsmisseopgør afslører Mias anden mand,MoreDa Mia og hendes familie får asyl i USA i 2003, er de alle mærket af tretten år på flugt og et liv i hemmelighed, og det der skulle være en lykkelig tid for familien, bliver præget af nye opbrud.

Under et skilsmisseopgør afslører Mias anden mand, Anders, hendes dybeste hemmelighed.- Jeres mor vil også forlade jer. Han talte til børnene, men jeg mærkede, at det var mig, han så på.Hun har allerede gjort det en gang, forstår I. Anders´ kolde øjne på mig. Mit hjerte, der gik i stå. Hun har allerede forladt et barn. I Sverige.I 1990 blev Mia tvunget til at forlade et af sine tre børn for at sikre resten af familiens overlevelse. Han er nu en voksen mand og ved stadig ikke, hvorfor hans mor forsvandt.

Spørgsmålet er, om han vil tilgive hende? Kan hun tilgive sig selv? Og hvordan forklarer man to teenagebørn, at de har en bror, de aldrig har hørt om og ikke kan huske?Mias hemmelighed er den tredje bog - efter Forelskede sig til et mareridt og Asyl - om Maria Erikssons liv på flugt fra en yderst voldelig eksmand.

I denne bog afsløres de hemmeligheder som Maria Eriksson indtil nu ikke har kunnet få sig selv til at fortælle om.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Mias hemmelighed":


nolaster.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us