Tanden van steen (De wouden van Opaal, #7) Christophe Arleston

ISBN:

Published: February 2012

Paperback

48 pages


Description

Tanden van steen (De wouden van Opaal, #7)  by  Christophe Arleston

Tanden van steen (De wouden van Opaal, #7) by Christophe Arleston
February 2012 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 48 pages | ISBN: | 5.48 Mb

Centraal in de wereld van De wouden van Opaal staat de jeugdige en sympathieke Darko, de zoon van een eenvoudige handwerksman, die voorbestemd is de rol van Uitverkorene te vervullen. Hij is degene die de volkeren moet redden die in harmonie met deMoreCentraal in de wereld van De wouden van Opaal staat de jeugdige en sympathieke Darko, de zoon van een eenvoudige handwerksman, die voorbestemd is de rol van Uitverkorene te vervullen.

Hij is degene die de volkeren moet redden die in harmonie met de natuur in het onmetelijke grote woudlandschap van Opaal leven. Eerst moet hij de in een ver verleden verjaagde Titanen van het Licht terugvinden, die ooit de toverkracht van stenen ontdekten. Alleen zij kunnen Opaal bevrijden van het juk van de zogenaamde priesters van het Licht ...Terwijl de helse tovenaar Kamfur een plan in werking stelt om Darko voorgoed onschadelijk te maken, is het reisgezelschap op weg naar Ruk, het hoogst gelegen dorp in de wereld.

Om daar te komen moeten ze de onherbergzame, onneembare Ruggengraat over. Niemand, behalve Cohars en de Titanen, is het ooit gelukt de barre tocht te volbrengen en naar de andere kant over te steken. Bovendien wachten Darko en oom Urfold onverwachte complicaties als Sleilo opeens de stem hoort van de dode Bynood ...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Tanden van steen (De wouden van Opaal, #7)":


nolaster.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us